Minulla on yli 20 vuoden työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä yhteiskunnasta syrjäytyneiden ihmisten parissa. Olen kohdannut näiden vuosien aikana tuhansia ihmisiä, jotka kärsivät vakavista kriiseistä, traumoista, mielialahäiriöistä sekä riippuvuuksista. Laaja-alainen työni on kasvattanut minua näkemään ihmiselämän valtavan kirjon ja myös siihen kuuluvan kivun ja epäoikeudenmukaisuuden, joka saattaa toistua useiden sukupolvien ketjussa.

Olen oppinut lähestymään ihmisten kokemaa kärsimystä nöyrästi ja ymmärtänyt, ettei helppoja, nopeita ja yksinkertaisia ratkaisuja ole usein olemassa. Silti on tärkeää ylläpitää toivoa ja kohdata jokainen ihminen myötätuntoisesti ainutkertaisena ja tasa-arvoisena yksilönä, jotta kaikki se, mitä henkilö on joutunut liian yksin kantamaan, voisi tulla yhdessä jaetuksi.

Psykoterapeuttina olen intensiivisesti läsnä oleva ja aktiivisesti tutkiva, mutta samalla rauhallinen ja kannatteleva. Pyrin luomaan työskentelyssä hyväksyvän ja turvallisen ilmapiirin, jossa jokaisella asiakkaalla on lupa olla ainutkertainen oma itsensä kaikkine puolineen, tunteineen ja kokemuksineen. Hoidossa erityisen tärkeää ovat luottamus, turvallisuus ja hyvä yhteistyösuhde, koska ne luovat perustan vaikeiden tunteiden kohtaamiselle sekä uudenlaisille suhteessa olon kokemuksille.

Takaisin etusivulle